''גם קפה'' נמצא בתוך פארק רעננה, על שפת האגם. העיצוב פשוט ונקי, אבל הנוף פסטורלי כאילו אנחנו בלב אזור האגמים של צפון איטליה. כשמימיו הכחולים של האגם, המזרקה והברבורים ניבטים מכל חלון, מי צריך עיצוב מתוחכם על הקירות?
הגענו כדי לנסות את הקדירות, אבל הצצה בתפריט גילתה לא מעט מנות מעניינות נוספות. למרות השם והעיצוב הצרפתיים למהדרין, יש בו גם מנות כמו חצילים בטחינה, חומוס ופסטות. נראה שהקו המנחה את בעלות הבית הוא לאו דווקא מטבח זה או אחר, אלא אוכל פשוט, טעים וטוב, ולא משנה איזה דרכון הוא מחזיק בכיס
בשלב זה כבר הבנו שהמקום מצטיין בקינוחים אבל שום דבר לא הכין אותנו לטריקולד: שלוש שכבות שוקולד, מריר, חלב ולבן, ומעליהן מוס שוקולד. כל מילה שאכתוב בניסיון לתאר את הפלא לא תצליח להעביר את טעם גן העדן. לכן אומר בישירות, פשוט סעו לשם ותטעמו בעצמכם
אינגליש קייק נמצא במתחם המזון שבקניון הגדול בפתח תקווה, אך רחוק מלהיות עוד מזללה ונראה כמו אי קסום. מעוצב בגוונים רכים ומזמינים, עמוס במאפים קורצים ומפתים מכל עבר. את הארוחה התחלנו דווקא מהמתוק, כשטעמנו מגוון סופגניות במילויים שונים
קוביס סופר בר יושב בתוך סניף טיב טעם בראשל''צ, מה שלא מפריע לו לתפקד כמועדון ג'אז מלהיב ולהצטיין במנות התפריט. סמדר ולטר, שמתנזרת מברים, לא נכנסת לסופרמרקטים ולא שומעת ג'אז, ביקרה במקום והתאהבה
אין כמו עוגת שמרים הנאפית בתנור כדי למלא את הבית בריח של שבת חורפית. סמדר ולטר בטור על בצק שמרים ושלושה מתכונים של מאפי שמרים שלא תוכלו לעמוד בפניהם
נכון שגם השוקולד תרם לעניין, אבל הסדנה עברה במתיקות גם בזכות גולי. האיש שופע קסם, בעל ידע עצום ורקורד מרשים במיוחד בתחום המטבח בכלל והמתוקים בפרט. הוא תרם המון ידע וטיפים מניסיונו האישי וענה על כל שאלה
דבש הוא חומר גלם מצוין לאפייה. מתוק וטעים, מוסיף צבע זהוב וטעם קסום, והריח... תאמרו לי, האם יש ריח מתוק יותר מריח הדבש? סמדר ולטר מתפייטת על דבש ומצרפת מתכונים לפאי תפוחים ודבש, לעוגת דבש ולחלת דבש לראש השנה
לשלוח את סמדר ולטר לסדנת בישול זה כמעט כמו לשלוח נזירה לאורגיה. צמחונית אדוקה שלא אוכלת אפילו דגים ונמנעת מלאכול ביצים לא מבושלות (אפילו אם הן מוקצפות במוס שוקולד)? ובכל זאת, מהסדנא של יואב שורד בספייסס היא חזרה בריחוף קל
סמדר ולטר כתבתנו ואופה מדופלמת בזכות עצמה, קפצה לביקור אצל ''אייל מאפים טובים'' והתמוגגה. את ''הוראות ההגעה'' היא מסבירה כך: ''סעו לקניותר של נס ציונה ומשם, פשוט לכו בעקבות הריח''.
אין כמו אוכל פשוט ומהיר, ויסלחו לי כל השפים והבשלנים שמוכנים להשקיע במנה אחת שעות על גבי שעות. אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות, אבל אחד התענוגות הגדולים שלי הוא דווקא לשמוע את הסועדים נהנים ממשהו שלקח לי מקסימום חצי שעה להכין